Zpátky do školy!

Zpátky do školy! Letní prázdniny jsou u konce a s prvním školním dnem přichází nejvyšší čas zkontrolovat, co dětem chybí ve školní výbavě. BAMBULE – Království hraček představuje speciální nabídku školních potřeb i nejrůznějších učebních pomůcek.

Zpátky do školy!

Nejdůležitější výbavou školáka je správně vybraný školní batoh. Měl by mít anatomicky tvarovaná vyztužená záda a reflexní prvky. Mezi takové patří i originální kolekce školních batohů s oblíbenou Little Miss Sunshine.

Kvalitní zpracování klade důraz na zdraví a bezpečnost dětí. Batohy mají anatomicky tvarovaná bandážovaná záda a funkčně tvarované nastavitelné popruhy, samozřejmostí je nízká hmotnost. Aktivní světelná aplikace učiní školáka ještě viditelnějším spolu s reflexní fólií a odrazovými sklíčky. Unikátně tvarovaná klopna ochrání obsah batohu před deštěm. Vnitřní prostor je členěn velkými přihrádkami a prostorné venkovní kapsy se speciálním střihem jsou ideální pro umístění lahve na pití, svačinového boxu.

Školní set Little Miss Sunshine obsahuje školní batoh pro 3. – 5. třídu, dětský batoh, sportovní vak s kapsami na přezůvky, pouzdro na psací potřeby a zakoupíte ho v prodejnách BAMBULE – Království hraček, BAMBULE Partner a na https://eshop.bambule.cz/kategorie/zpatky-do-skoly za 999 Kč.

Hlavně u mladších školáků je také důležité před návratem do školy zopakovat a procvičit probranou látku, aby pro ně první dny v lavicích nebyly příliš velkým skokem z prázdninového dovádění. Ideálním pomocníkem jsou sešity pro domácí procvičování. V prodejnách BAMBULE – Království hraček je široký výběr cvičebnic pro všechny věkové kategorie. K dispozici jsou učebnice pro předškoláky, žáky 1. tříd, diktáty pro žáky 5 tříd apod.

Sešity pro domácí procvičování zakoupíte v prodejnách BAMBULE – Království hraček a BAMBULE Partner za 72 Kč.

Autor:
Vydáno: