Zima se blíží

Období, na které se již těšíme – budeme sáňkovat, bobovat a bude to príma. Ale i v tomto čase každý z nás sáhne po nějaké krásné knize. A tak děti školní družiny si dnes krátily čekání na zimní období četbou knihy, která nás také zavádí do zimního období.

Zima se blíží

Část dětí školní družiny bruslí na zimním stadionu, část dětí vyhledalo teplo školní družiny a usedlo k nové knize. Krásná kniha Martina Šinkovského s názvem Vincent a Bóďa – Tajemství Hraničního lesa. Knihu ilustrovala Alena Schulzová. Skřítek Vincent znova potřebuje Bóďovu pomoc! Tentokrát Bóďu a jeho kamarádku Lotku čeká pořádné zimní dobrodružství na sněhu. Vypraví se spolu s Vincentem ke Kralickému Sněžníku, do tajemného lesa, který se jmenuje Hraniční les. Tam totiž zmizely sudy s vzácným borůvkovým vínem. Zmizel i Darek – Vincentův známý. Nás čeká napínavý příběh o tom, zda zmizení nějak souvisí. V Hraničním lese žijí prý kouzelné bytosti. Je to pravda či nikoliv? Bóďa s Lotkou se o tom přesvědčí na vlastní oči…

A my, až knihu dočteme, to budeme vědět též. Krásná kniha plná samého napětí a velkého vzrušení. Doporučujeme všem, aby si knihu přečetli a zjistili, jak to tedy vůbec bylo.

Autor:
Vydáno: