Základka

Víte, jakou barvu mají nejžhavější hvězdy? A jak se nazývá číslo, od nějž odčítáme v operaci odčítání? Jsou tyto dvě otázky jednoduché, nebo složité? Na tyto a mnohé další otázky ze zábavné hry ZÁKLADKA již našlo odpověď několik tisíc hráčů.

Základka

ZÁKLADKA se ihned po uvedení na trh stala bestsellerem, a to z jednoho prostého důvodu. Na trhu je spousta kvízových her se soutěžními otázkami, ale jen jedna je založena na školních znalostech a přímo určena k jejich opakování a výuce.

ZÁKLADKA obsahuje 1600 testových otázek ze 4 základních předmětů (Matematika, Český jazyk, Přírodověda, Vlastivěda), vytvořených zkušenými pedagogy základních škol na základě Rámcového vzdělávacího programu a učiva pro 5. třídy. Je však vhodná k procvičování a opakování učiva i pro žáky čtvrtých a šestých tříd.

Po loňském prodejním úspěchu stolní hry přicházíme s jarní originální a zábavnou aplikací „ZÁKLADKA“. Tato je v současné době již ke stažení na Google Play, tedy přístupná všem zařízením tohoto nejrozšířenějšího operačního systému pro chytré mobilní telefony.

Aplikace, podobně jako stolní hra, mění proces výuky na kultivovanou rodinou zábavu s možností porovnání dosažených výsledků. Obsahuje dva volitelné herní koncepty, které umožňují buď testovat znalosti žáků, nebo je nechat sázet na správnost svých odpovědí. Vedle osvojování učiva tak mohou zapojit i logiku a správný odhad rizika. Nikdo neprohrává. Každý se stává vítězem díky znalostem a radosti, které hra zdařile předává.

Základní verze aplikace je zdarma. Doplňující otázky z jednotlivých předmětů je pak možné si snadno dokoupit a z aplikace udělat plnohodnotný nástroj celoroční výuky i rodinné zábavy.

Přejeme hodně zábavy a dobré známky za dobré znalosti!

 

Autor:
Vydáno: