Vybarvujte, učte se a hrajte si s novým elektronickým perem Appen

Malujte, hrajte si a učte se přímo na svém tabletu nebo chytrém telefonu s chytrým elektronickým perem Appen, které je navržené tak, aby bylo zábavné a prohloubilo dětskou kreativitu. Pero lze použít nejen jako pastelku a pero, ale i jako joystick pro hraní her. Stáhněte si zdarma aplikaci Appen, připojte elektronické pero a naučte se nové věci a zažijte i spoustou zábavy.

Vybarvujte, učte se a hrajte si s novým elektronickým perem Appen

Používání Appenu je velice jednoduché. Stačí si zdarma stáhnout aplikaci Appen do svého tabletu nebo chytrého telefonu. Aplikace jsou rozděleny podle obtížnosti pro dvě věkové skupiny - děti do
pěti let a pro starší. Děti se tak mohou zábavnou a interaktivní formou učit tvary, barvy, ale i číslice a písmena nebo řešit jednoduché kvízy. A pro zábavu pak například vybarvovat elektronické omalovánky, malovat nebo hrát zajímavé hry. Aplikace Appen se neustále rozrůstají o nové přírůstky a děti tak čeká stále nová zábava.

Tvar pera je navržen tak, aby byl vhodný i pro ty nejmenší děti. Má ergonomický vzhled a je vybaveno
praktickými protiskluzovými držátky. Pero je doplněné reproduktorem, díky kterému zvukový doprovod oživí jak hry, tak učení. Pero navíc reaguje na výsledky dětí a pomáhá jim při správném plnění kvízů, ale i při učení.

S chytrým zařízením je pero propojeno pomocí audio výstupu skrze konektor Jack 3,5 mm. Není tedy potřeba žádné speciální zařízení. Appen navíc nevyžaduje žádné baterie, při připojení k zařízení se samo dobíjí. Pero je kompatibilní s operačním systémem android i iOs. Balení obsahuje pero Appen, náhradní hrot a návod.

Appen je vhodný pro děti od 2 let. Pero Appen je možné zakoupit ve všech dobrých hračkářstvích, ve vybraných hypermarketech a supermarketech a na www.epline.cz.

Autor:
Vydáno: