V Ostravě se lyžovalo. A ne jen to.

Kamióny přivezly sníh a před obchodním centrem FORUM Nová Karolina se skákalo na lyžích a snowboardu.

To, ale nebyla jediná podívaná, kterou Outdoorová Ostrava, jeden z hlavních doprovodných programů Mezinárodního festivalu outdoorových filmů, mohla nabídnout. Na programu byla celá řada sportovních a kulturních atrakcí. Například to byla lanová dráha Tarzánie, která vedla z 2. do 1. poschodí centra. Zájemci tak doslova svištěli nad hlavami nakupujích. Pozornost strhla bubenická show na netradiční předměty Kuby Kupčíka a v závěru večera také break dance vystoupení s rekordmanem ve skoku o jedné ruce v čele. Mezi oblíbené venkovní aktivity byla exhibice trojnásobného mistra světa v bike trialu Petra Krause, divoký býk a také možnost si vykoušet nafouknout padák.

„Jsme rádi, že se můžeme podílet na takových akcích. Ostatně v jakém jiném nákupním centru, můžete vidět v září akrobatické skoky na lyžích a snowboardu na sněhu nebo se svést z 2. do 1. patra v sedacím úvazku na laně. Říká Jana Vrublová, marketingová koordinátorka nákupního centra.

Do mnohých aktivit se mohlo publikum samo zapojit a to zcela zdarma. Dobrým jevem je, že návštěvníků přišlo více než v loňském roce ačkoliv se tak opticky nemuselo zdát. Vychází se z počítadel nákupního centra. Je velmi pravděpodobné, že se Outdoorová Ostrava připojí k programu Ostrava – Evropské město sportu 2014.

Za finanční podpory: OSTRAVA!!!, MS kraj, Městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz, Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina

Spolupořadatelé akce: CKV Moravská Ostrava a Přívoz, PULARY group , Budějovický Budvar, Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina, Horsefeathers store

Autor:
Vydáno: