Ukaž, jak vidíš internet už potřetí!

V souvislosti s Dnem bezpečnějšího internetu, který připadá na 11. února, vyhlašuje Linka bezpečí již třetí ročník soutěže „Ukaž, jak vidíš internet“. Soutěž je určena všem žákům základních škol v celé ČR a motem letošního Dne bezpečnějšího internetu je "Vytvořme společně lepší internet…".

Ukaž, jak vidíš internet už potřetí!

Internet se stal nedílnou součástí našeho života. Dokáže být užitečný, ale zároveň může být i hodně nebezpečný. Každý má jistě nějaké zkušenosti z online prostředí – ať již dobré nebo špatné. Jsi-li žák základní školy, tak nakresli, napiš nebo natoč, jaké máš zážitky s internetem a svůj výtvor nám pak pošli. Ty nejlepší práce odměníme parádními cenami!

Kategorie jsou tři – výtvarná, literární a video. Soutěžit můžeš až do 31. března 2014. Tak neváhej a zapoj se! Pro více informací a kompletní pravidla sleduj náš web www.linkabezpeci.cz (sekce „Soutěž“) nebo facebook.com/Linkabezpeci.

Pokud se někdy budeš cítit na internetu v ohrožení, můžeš zavolat na Helpline 116 111, kterou provozuje Sdružení Linka bezpečí. Více informací o tom, co všechno se může na internetu stát a kam se obrátit, když hledáš pomoc, najdeš také na www.pomoconline.cz.

Více informací o Dni bezpečnějšího internetu na www.saferinternet.cz.

Autor:
Vydáno: