Turnaj ve vybíjené

Předposlední týden školního roku patří tradičně již několik let sportování. Děti školní družiny i klubu se těší na Týden míčových her. Ne jinak tomu je i letos, kdy od 19. 6. – 23. 6. 2017, se u nás sportuje.

Turnaj ve vybíjené

Je pondělí, 19. 6. a děti školní družiny a klubu se vrací z jídelny. Chvilinka odpočinku, pak jdeme na slavnostní zahájení. Dnes nás čeká první turnaj, a to je turnaj ve vybíjené. Dělíme děti podle skupin z jednotlivých oddělení a losujeme, kdo s kým bude hrát. Po odehrání prvních dvou zápasů se dostáváme do semifinále, kde bude hrát skupina 2 proti skupině 3 o třetí a čtvrté místo. Do finále se pak tedy dostala skupina 4, která bude hrát proti skupině 1. Boj je velmi vyrovnaný a tak bude záležet i trochu na štěstí. Počasí nám přeje, ale sluníčko nám při hře nevadí. Hrajeme na provizorním hřišti v chládečku a tak se všichni maximálně snaží. Turnaj po více než hodince je za námi a my již víme výsledky. Jak to dopadlo?

1. místo – 4. skupina
2. místo – 1. skupina
3. místo – 3. skupina
4. místo – 2. skupina

A tak první turnaj je za námi a my máme první výsledky. Vyhodnocení však proběhne až poslední den tohoto týdne. Ovšem poděkování za vzornou hru patří všem zúčastněným.

Autor:
Vydáno: