Tatty Teddy

Malý střapatý medvídek Tatty Teddy z kolekce Me to you opět přichází do našich životů šířit lásku a hluboké city. Přidejte se k němu a nechte rozkvést srdce těch, které milujete. Přesně tak, jako se rozzářil plyšový medvídek, když jej našla malá holčička opuštěného a zklamaného na skládce, zaklíněného mezi starým harampádím, a pojmenovala ho právě Tatty Teddy. Možná, že i Vaši milovaní potřebují slyšet laskavá slova a pohlazení po duši, stejně jako on.

Tatty Teddy

Darujte tento rok ve svátek všech zamilovaných měkoučkého medvídka Tatty Teddy a ukažte svým nejbližším, že Vám na nich záleží. Nevyjádříte tak pouze romantickou lásku, ale dáte ostatním naději, štěstí a ukážete, že si ceníte jejich důvěry a přátelství.  

S novou kolekcí heboučkých plyšových medvídků řeknete svým nejbližším „Jsi můj hrdina“, „Jsem šťastný, že tě mám“ nebo „Mám tě rád“. Medvídci ale povědí mnohem víc, než jejich milé říkanky. Vyjadřují přesně to, na co se jen těžko hledají slova.

Střapatého medvídka a další plyšové postavičky nebo bytové doplňky z kolekce Me to you můžete koupit v síti prodejen Sparkys, Bambule a všech dobrých hračkářstvích.

Autor:
Vydáno: