Tábor začal

Sobota, 29. 6. 2019, a  závodské děti a jejich kamarádi, již zahájil letní tábor PS Beroun – Závodí, který se již více jak 40 let koná v Nebřezinech u Plas, okr. Plzeň – sever, na břehu řeky Střely.

Tábor začal

Odjezd se uskutečnil od školy a cesta byla přijatelná, i když bylo teplo. Po příjezdu na místo vykládáme věci, odnášíme do tábora, který je již připraven. Na jeho výstavbě se podíleli vedoucí a instruktoři, abychom opravdu přijeli do hotového. Následuje ubytování, oběd a hurá na věc. Na nástěnce vidíme mapu a název JUIMANJI. Co to je? Co to znamená? Tak se v letošním roce jmenuje naše celotáborová etapová hra. Jde o film, který byl natočen v roce 1995. Tenkrát ve filmu hrály děti deskovou hru, kterou našly na půdě. Ta přinesla mnoho zábavy a zajímavých příhod, kterým musely čelit. Aby se ze hry dostaly, musely ji dohrát. A tak i my, na táboře v Nebřezinech, hru určitě dohrajeme.

Co nás čekalo odpoledne? Rozdělení do skupin, najít si název své družiny, vyrobit vlajku, stožár. A jak se jednotlivé skupiny jmenují? 1. Mammal, 2. Bezobratlí, 3. Ryby, 4. Sokolové. A boj o nejlepší družinu může začít! Tak hurá do toho.

Autor:
Vydáno: