SuperStar ve školní družině

Pěvecká soutěž dětí školní družiny a školního klubu se stala u nás tradiční akcí v podzimních měsících. Rok od roku se jí zúčastňuje čím dál tím více talentovaných zpěváků od první třídy. Ne jinak tomu bylo i letos.

SuperStar ve školní družině

Je středa, 9. 11. 2016, a všichni se schází v družině druhého oddělení. Zde se bude konat tradiční pěvecká soutěž SuperStar 2016. Krátce po třinácté hodině začínáme. Nejprve z každého oddělení volíme porotu. Ta bude pracovat pod vedením paní vychovatelky Martiny Jernekové a je ve složení: Dufek Tomáš, Fortuník Jiří, Ulrych Mathias, Štechová Sára a za školní klub Láznička Matěj. Porota je připravena spravedlivě hodnotit výkony našich talentovaných zpěváků. Ti jsou již netrpěliví a čekají na svá vystoupení. Jako první se ujímá slova druhé oddělení starších dětí, aby navodila atmosféru a ukázala našim nejmenším prvňáčkům, jako to vůbec v soutěži chodí. Ale ještě než dojde na první soutěžícího, společně se rozezpíváme. Zazní píseň – Kozel a populární písnička Citronky. Po odzpívání se již vrháme do soutěže. Vše jde velice dobře a za nedlouho 16 dětí z druhého oddělení má soutěž za sebou včetně hodnocení. Porota opravdu si dává pozor na spravedlivé hodnocení a tak již čekáme, jak to na závěr všechno dopadne. Pak se dalo do soutěže čtvrté oddělení se svými třemi zpěváky. Po nich nastupuje třetí oddělení, kde je 8 soutěžících. Jako poslední vystupuje 9 dětí z prvního oddělení. Na úplný závěr se do soutěže připojil i školní klub, kde vystoupilo 5 soutěžících. Opravdu těžkou práci měla porota, která v samém závěru musela vyhodnotit z každého oddělení 3 soutěžící. Výkony všech byly opravdu nadstandartní, takže se těžko vybíralo. Ovšem nakonec to dopadlo takto:

1. oddělení:
1. Kinská Elizabeth, Fučík Štěpán
2. Povolná Marie
3. Voldánová Štěpánka, Fischer Jan

2. oddělení:
1. Hirnerová Marie
2. Hlávková Adéla
3. Smejkal Matěj

3. oddělení:
1. Hajdamačenko Andrej
2. Málek Matyáš, Šimon Foltýn
3. Málek Matyáš

4. oddělení:
1. Voldán Matěj
2. Jakubíček Jiří
3. Šťávová Adéla

Školní klub:
1. Procházka Michal, Čepela Vojtěch, Pírko Jakub
2. Ježková Vanesa, Ernestová Anna

Vítězové z jednotlivých oddělení dostali malou odměnu, ostatní účastníci pak sladkou odměnu. Všem vítězům blahopřejeme a ostatním účastníkům děkujeme za jejich super vystoupení.

Autor:
Vydáno: