SuperStar 2017 ve školní družině i klubu

Pěvecká soutěž SuperStar se stala oblíbenou soutěží dětí školní družiny i klubu. Každým rokem v měsíci listopadu probíhá tato soutěž. Rok od roku se zvyšuje počet vystupujících mladých talentů.

SuperStar 2017 ve školní družině i klubu

1. 11. 2017 a děti školní družiny a klubu dnes mají napilno. Vždyť za malou chvíli to všechno vypukne. Scházíme se všichni ve školní družině druhého oddělení a krátce po třinácté hodině zahajujeme dnešní SuperStar 2017. Nejprve si musíme zvolit diváckou porotu, která bude v letošním ročníku pracovat ve složení: Jakub Dušek, Alexandr Henč, Elizabeth Kinská, David Toman, Matyáš Málek a Eliška Jechová. K výsledkům dětské poroty přibydou i body poroty odborníků, která je složena z vychovatelek školní družiny. A než začne celá soutěž, za doprovodu hry na kytaru se s paní vychovatelkou Martinou musíme rozezpívat. Čtyři písně postačí a jdeme na to. V letošním roce se zúčastnilo 41 soutěžících a bodové hodnocení bylo tak vyrovnané, že nakonec rozhodlo bodování vychovatelek. V soutěži zpívali jednotlivci, ale i třeba dvou členné skupinky. A jak to v závěru všechno dopadlo? Zde jsou výsledky:

Porota vyhodnotila pouze první místa. Soutěžící získali 30 bodů. A kdo tedy zvítězil? Na prvním místě se umístila: Kateřina Žáčková a její sestřička Terezka, Matěj Voldán, Adélka Hlávková, Marie Hirnerová a Alžběta Langmajerová. Vítězové obdrželi malou odměnu. Všem účastníkům děkujeme a těšíme se na další ročník SuperStar 2018.

Autor:
Vydáno: