Superšpiónské vychytávky Spy X

Máte doma malého špiona nebo špionku, takového, který nejvíce ocení hru na supertajné agenty, rozlouskává záhady jako na běžícím pásu a vyšmejdí každého záporáka? Pak se mu určitě budou hodit superšpiónské vychytávky, se kterými dětem neunikne vůbec nic!

Superšpiónské vychytávky Spy X

Brýle pro noční vidění, detektor pohybu nebo pero pro psaní tajných zpráv, to je jen malý výčet toho, co takový začínající špión potřebuje do své výbavy.

K nezbytné výbavě každého supertajného špióna bezesporu patří detektor pohybu, kterým zaznamená sebemenší cupitání. Přes detektor neprojde ani myška, jednoduše zaznamená každý krok, rozbliká se a rozkřičí, takže zloduch nemá nejmenší šanci projít kolem. Stačí jej jednoduše nastražit na místo, přes které nikdo nesmí projít a v případě jakéhokoli pohybu hned na neplechu upozorní.

Když je jisté, že špionovi nic neproklouzne, musí zajistit odposlouchávání tajných porad nepřátel. A k tomu jednoduše poslouží super naslouchátko. Nepřátelé v jiné místnosti? Žádný problém. S promyšleným naslouchátkem špion odhalí i ty nejtajnější plány všech zloduchů.

Špióni musejí svou práci odvádět, i když se zešeří. K největším neplechám totiž dochází po setmění! K tomu, aby mohli agenti své tajné mise provádět i v noci, slouží brýle pro noční vidění. Stačí je jednoduše nasadit a špión hned vidí všechno důležité.

Supertajní agenti samozřejmě potřebují šifrovat své zprávy, které posílají jiným expertům a dalším špionům. K tomu nejlépe poslouží pero pro psaní tajných zpráv. Zprávu stačí jednoduše napsat a pak… Ale to vám už neprozradíme, to je špiónská záležitost a každý si ji musí vyzkoušet sám, to by přece nebylo žádné tajemství.

Všechny superšpiónské vychytávky a další nezbytnou výbavu pro malé agenty, špiónské hodinky, dalekohled nebo třeba měnič hlasu, koupíte v hračkářstvích Sparkys a na www.sparkys.cz.

Autor:
Vydáno: