Soutěž s Mistrem Janem Husem v Jihočeském muzeu

Jihočeské muzeum v Českých Budějovicích ve spolupráci s firmou Piatnik Praha s.r.o., připravilo pro návštěvníky výstavy „Mistr Jan Hus a Kostnický koncil“ soutěž nejen pro školy, které se účastní edukačního programu „Středověk - doba ve které žil Mistr Jan Hus“ ale i pro rodiny s dětmi, které výstavu navštíví a úspěšně vyplní samoobslužný pracovní list.

Soutěž s Mistrem Janem Husem v Jihočeském muzeu

Soutěž pro školy je rozdělena do dvou kol. Do prvního kola budou zařazeny všechny třídy, které se zúčastní edukačního programu do 19. 6. 2015, kdy proběhne slosování. Tři třídy obdrží hodnotné ceny v podobě didaktických her.  Slavnostní předání proběhne 24. 6. za účasti zástupce firmy Piatnik Praha s. r. o. Druhé kolo soutěže čeká na školy v novém školním roce 2015/2016.

Soutěž pro rodiny s dětmi bude mít též dvě kola. První slosování proběhne v polovině září tohoto roku, druhé pak na začátku ledna 2016. Firma Piatnik Praha s.r.o., která je výhradním distributorem značky Playmobil pro Českou a Slovenskou republiku, věnuje výherci volné vstupenky do Playmobil FunParku v Zirndorfu pro celou rodinu.

Slavnostní předání proběhne 24. 6. 2015 za účasti zástupce firmy Piatnik Praha s. r. o.

Autor:
Vydáno: