Přenocujte v zoologické zahradě

Zvonění budíku se vám už omrzelo a hlasité kokrhání kohouta nemůžete ani slyšet? Přijeďte přespat do táborské zoo, kde vás ráno probudí řev tygra, křik makaků či vytí vlčí smečky. ZOO Tábor připravila unikátní možnost strávit v areálu zoologické zahrady nejen celý den, ale také noc. Na milovníky zvířat a netradičních zážitků čekají dva vybavené třílůžkové pokoje a jedno osmilůžkové apartmá.

Zoologická zahrada nabízí v každou denní dobu trochu jinou atmosféru. Náladu usínající a zároveň i probouzející se zoo už zažily stovky návštěvníků při našich občasných nočních prohlídkách. Nyní jsme se rozhodli tento zážitek ještě prohloubit a umožnit zájemcům strávit v naší zahradě celou noc. Usnout mohou s pocitem, že jejich sny hlídá sám král zvířat lev. Nebo mohou naslouchat zvukům zvířat, jejichž aktivita vzrůstá se západem slunce,“ láká na neobvyklý zážitek ředitel ZOO Tábor Evžen Korec.

K dispozici jsou dva třílůžkové pokoje a jeden osmilůžkový apartmán, které jsou ve středu areálu přímo uprostřed výběhů se zvířaty. Všechny mají vlastní sociální zařízení včetně koupelny a televizi s DVD přehrávačem. Apartmá je navíc vybaveno i vlastní kuchyňskou linkou s ledničkou.

Bližší podmínky pro rezervaci pokojů a ceník naleznou zájemci na webových stránkách www.zootabor.eu. „Součástí ceny za        ubytování je i dvoudenní vstup do zoologické zahrady a kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře s podpisem jejího autora,“ doplňuje mluvčí ZOO Tábor Filip Sušanka.

Zdroj: ZOO Tábor
Autor:
Vydáno: