Prázdniny na dosah

Huráá! Děti je již očekávají s největší radostí. Tábory, dovolená, koupání, odpočinek. Stejně to vidí i vedoucí a instruktoři z PS Beroun – Závodí. Ty již připravovali o tomto víkendu svoji základnu na stanový tábor.

Prázdniny na dosah

25. a 26. 6. se sjeli na místo činu nejen současní vedoucí a instruktoři, ale hlavně přijeli zavzpomínat rodiče a příznivci naší skupiny, kteří ještě před několika lety jezdili s námi na toto místo v Nebřezinech u Plas, okrese Plzeň – sever jako děti a vedoucí na tábor. A nyní již jezdí s námi jejich ratolesti. Každý rok se sejdeme při výstavbě tábora na holé louce. Po dvou dnech však odjíždíme a tábor stojí. Vše je připraveno a ti, co zde zůstávají, dokončují poslední úpravy a netrpělivě očekávají děti. Nebojte, uteče to jako voda a za týden jsme tam.

Těm, kteří na nás nezanevřeli a dávají nám důvěru i dnes, srdečně děkujeme. Bez jejich pomoci by určitě tábor ještě nestál. A nyní je to již v rukách současných vedoucích a instruktorů, aby se dětem na táboře líbilo, připravili si pro ně celotáborovou hru s názvem „Příběh prstenu“.

Všem účastníkům přejeme příjemné prožití táborových dnů bez úrazů.

Autor:
Vydáno: