Posledních několik hodin v družině

Je konec, posledních několik hodin ve škole, v družině a hurá na vánoční prázdniny. Do štědrého dne zbývá jen několik hodin. Proto i dnešní program ve školní družině byl odpočinkový, relaxační. Vždyť Vánoce již klepou na dveře.

Posledních několik hodin v družině

Dnešní odpoledne si zpočátku užívaly děti ve svých odděleních, kdy ještě stále besedují na téma Vánoce, zvyky a tradice. Pak si někteří zahráli i hry, které mají rádi a při běžném provozu na ně mnoho času nezbývá. A co následovalo potom. Krátce po 13 hodině scházíme všichni společně do haly v nové budově. Zde v druhé části odpoledne probíhala „Vánoční diskotéka“, doplněná různými hrami a soutěžemi.

Nejprve jsme si trochu zaběhali, abychom se rozpohybovali a pak se již začalo. Tance střídaly hry a soutěže, a čas nám tak ubíhal rychle, že za chvíli, než jsme se nadáli, jsme museli končit. Ani si nikdo nedomyslil, že můžeme být z diskotéky také unavení. A skutečnost byla pravdou. Uklízíme po sobě halu a vracíme se do družiny. Tady opravdu odpočinek a relaxace, hrajeme si hry, které jsme dostali od Ježíška, a skutečně odpočíváme. Postupně si pro nás začínají chodit rodiče, my se loučíme a přejeme si navzájem: „Krásné Vánoce a bohatého Ježíška“. Tak 3. ledna opět v družině.

Autor:
Vydáno: