Podmořský svět vrcholí

Koncem dubna byla vyhlášena výtvarná soutěž pro děti i dospělé, pro jednotlivce i kolektivy s názvem Podmořský svět 2023. Pořadatelem akce bylo Muzeum Berounské keramiky a ceny do soutěže věnovala Davona.

Podmořský svět vrcholí

Hezké téma soutěže oslovilo i děti naší školní družiny. Pravda, že jsme dlouho přemýšleli a pak jsme dodělávali naše soutěžní práce v závěru školního roku. Stihli jsme a včas jsme odevzdali naše umělecká díla do Muzea Berounské keramiky. Na této výtvarné soutěži se podílely děti z kroužku „dovedné ručičky“, kde jsou zástupci z jednotlivých oddělení, které kroužek pravidelně navštěvovali. Do soutěže jsme předali díla jednotlivců, ale i dílo kolektivní.

A tak začátek nového školního roku je za námi, ve školní družině teprve dva dny a my opět rozjíždíme naši činnost. Všechna oddělení z družiny totiž vyrazila 5. 9. a 6. 9. na soutěžní výstavu, která se konala v Muzeum Berounské keramiky, aby shlédla vystavené exponáty, které se na výstavu dostaly. O nejlepších z nich jsme mohli i hlasovat a udělit jim naše hlasy. Výstava byla opravdu krásná, sešlo se mnoho soutěžních děl, která opravdu stála za shlédnutí. A nyní již budeme očekávat, která díla zvítězí. Vyhodnocení akce proběhne v rámci Dnů evropského dědictví. I když v porovnání s ostatními exponáty nemáme šanci na výhru, nás těší i to, že naše práce byly vystaveny v Muzeu Berounské keramiky.

Autor:
Vydáno: