PEDRO pendreky

Období poutí je tu. A co kromě labutí, střelnice a houpaček patřilo, patří a patřit bude k pouťové zábavě? Pendreky! Dnes si je můžete dopřát nejenom na pouti, ale i u vody, v přírodě na houbách nebo klidně u babičky na zahradě. Pochutnají si na nich vaše děti i vy. Stejně jako zamlada. Pedro pendreky vás polapí nostalgickou chutí, k dostání jsou ale i v moderním pojetí s oblíbenou kolovou příchutí.

PEDRO pendreky

Už naše babičky si na nich na pouťových sladkostech pochutnávaly. Tradiční pouťová neděle byla na vsi ve znamení zábavy, komediantů, ale i lahodných dobrot. Vedle perníků a tureckého medu už od nepaměti pendreky patří k tradičním českým pouťovým pochoutkám. Stálicí byly pendreky lékořicové, které měly jemný štiplavý nádech a plnou chuť lékořice. Na poutích se na ně ve stáncích čekaly dlouhé fronty a lékořicové cukrovinky chutnaly i zatvrzelým odpůrcům sladkostí včetně tatínků a dědečků. Nové lékořicové Pedro Pendreky jsou vyrobeny podle tradiční receptury tak, aby navodily tu správnou atmosféru dob dřívějších.

Vedle toho nové Pedro pendreky s příchutí koly potěší všechny milovníky sladkostí v tom pravém slova smyslu. Slaďounká chuť koly, tvrdý pendrek a lehounká náplň, to vše doplněné patnácti procenty čisté přírodní šťávy, v praktickém balení na výlety i k vodě.  I ovocné pendreky bývaly v dobách mládí dnešních čtyřicátníků hitem. Dlouhé metrové pendreky – jablečné, citronové nebo jahodové, sladké nebo kyselé. Pamatujete? Jenom ta kolová příchuť bývala tehdy exotická, a když se nějaká dobrůtka s podobnou příchutí objevila, z pultů, i těch pouťových, okamžitě mizela. Vy i vaše děti si je teď můžete dopřát, kdykoli budete mít chuť, Pedro pendreky jsou tu pro všechny příležitosti.

Lékořicové Pedro pendreky se prodávají v praktickém balení po jednom za cenu od 3,50 Kč. Balení pendreků Pedro kola pro celou rodinu je k dostání za 13,90/85 gramů. A pokud si chcete pendreky a další Pedro cukrovinky namíchat přesně podle vlastní chuti, navštivte nově otevřenou PEDRO Prodejnu v OC Letňany.

Autor:
Vydáno: