Minuta pro Zemi

3. ročník projektu Minuta pro Zemi, který zaštiťují Mladí ochránci přírody, zaujal i děti naší školní družiny. Stejně tak jako v předešlých letech, tak i v loňském roce jsme plnili podmínky 3. ročníku tohoto projektu. V posledním hlášení o činnosti jsme dokončili další etapu toho projektu. Již nyní plníme podmínky 4. ročníku.

Minuta pro Zemi

Vzhledem k tomu, že dětem naší školní družiny není lhostejný osud přírody v dnešním světě, rozhodly se pro naši přírodu, pro naši planetu Zemi, něco udělat. A věřte, že toho není málo.

Proto jsme hned počátkem roku vyrazili do přírody, abychom započali plnit podmínky projektu. Chtěli jsme všem v okolí ukázat, že to se starostí o osud Země myslíme opravdu vážně. My jsme se tentokrát podíleli na pomoci lesní zvěři při sběru kaštanů, žaludů a podzimních plodů, ale i suchého pečiva. Do naší akce se zapojilo celkem 121 dětí. Tato aktivita nemá vítěze ani poražené. Jejím cílem je pomoci naší přírodě. Naše školní družina patřila k té skupince, kde se zúčastnilo nejvíce dětí. Jako poděkování za pomoc naší přírodě jsme obdrželi od MOP, každý kalendářích a další propagační materiály. A protože to s naší přírodou myslíme opravdu vážně, zahájili jsme již 4. ročník Minuta pro Zemi a pokračovat budeme i dál. Přidejte se i ostatní k těm, kterým není lhostejný osud naší planety Země.

Autor:
Vydáno: