Medvídek Pú

To snad by nebylo ani možné. A tak děti naší školní družiny a školního kloubu vyrazily do divadla? Ptáte se na co? Nuž právě na Medvídka Pú.

Medvídek Pú

Koncem měsíce ledna letošního roku dostala naše družina spolu se školním klubem nabídku, zda bychom chtěli vidět Příběh Medvídka Pú, v podání budoucích vychovatelek na Střední pedagogické škole v Berouně. Mnoho času nebylo a za nedlouho vše bylo jasné. Naše děti navštíví divadlo „Na půdě“ v prostorách pedagogické školy. V prostorách, kde se učí dramatická výchova. Je 11. února a školní družina a školní klub odchází do divadla. To je radosti! O to více radosti ještě, když víme, že uvidíme, Medvídka Pú.

Před půl druhou přicházíme ke škole a už se nemůžeme dočkat. Rychle, rychle pospícháme do prostor, kde se bude představení konat. Přišli jsme v předstihu, odkládáme si věci do místnosti a zaujímáme každý své místečko. Herci se ještě připravují, neboť před malou chvílí jim skončilo vyučování a my už jsme zde. Usedáme na místa a netrpělivě čekáme. Za krátkou dobu přichází uvaděč dnešního představení, pan profesor Roman Musil. Srdečně nás vítá, chvíli si s námi o představení povídá a za chvilinku zacinká zvoneček a už to začíná. Na jevišti se objevuje Medvídek Pú a s ním i jeho přítel Prasátko. Postupně se na scéně objevují i vosy a další zvířátka – Ijáček, Tygr, Králíček, Klokánek. Napínavý příběh končí po necelé hodince a my se loučíme.

Jako poděkování za podaný výkon v divadelním představení Medvídek Pú oceňují děti z druhého oddělení. Hercům předávají vlastnoručně vyrobenou umělou kytičku a panu profesorovi i knihu ilustrací. Asi by nikdo neuhodl, o jaké ilustrace se jedná. No přeci Medvídka Pú. Velký potlesk a slova chvály na herecký výkon budoucích paní vychovatelek. Děkujeme, bylo to príma strávené odpoledne.

Autor:
Vydáno: