LEGO Duplo

Je tolik možností, jak si s dětmi můžete během prázdnin hrát. Kromě výletů do přírody a koupání je letní počasí jako stvořené pro zahradní party.

LEGO Duplo

Sezvěte rodinu, přátele a do příprav se nebojte zapojit také vaše ratolesti. Díky stavebnicím LEGO® DUPLO® si stavění mohou užít i ty nejmenší děti a naučit se něco nového. Když je horko, hosté jistě ocení domácí zmrzlinu! Praktické omyvatelné LEGO DUPLO kostky jsou ideální na stavění si venku, ať už jste na pláži anebo na chalupě u babičky.

Na rodinnou dovolenou si určitě nezapomeňte přibalit také kostky LEGO DUPLO. Období letních prázdnin je pro děti časem navazování nových přátelství. Uspořádání pikniku je skvělou příležitostí nové kamarády lépe poznat a užít si spolu spoustu legrace. Se stavebnicí Tvořivý piknik (10566) vám mohou děti připravit chutné občerstvení. Děti bude bavit kombinování barevného chleba, masa, kečupu a salátu, ze kterých vyrobí ty nejlepší sendviče a burgery. Víko boxu zároveň slouží jako servírovací tác. A pokud dětem dojdou nápady a hodila by se jim inspirace, mohou se podívat na recepty, které jsou ke stavebnici přiloženy.

Po jídle následuje dezert, v létě to musí být osvěžující zmrzlina. Díky stavebnici Postav si zmrzlinu (10574) si děti mohou vyrobit svou vlastní. Tato sada obsahuje barevné kopečky lahodné zmrzliny, veselé ozdoby a kornouty - vše z kostek LEGO DUPLO. Vaše dítě si oblíbí velké kostky, které jsou příjemné na dotek, a připraví Vám veselé zmrzlinové kombinace.

Zdroj: LEGO DUPLO
Autor:
Vydáno: