Kouzelník Waldini ve školní družině

Je středa 8. 4. S typickým aprílovým počasím, ale my se v družině ani v klubu nenudíme. Po delší době mezi nás opět zavítal oblíbený kouzelník Waldini.

Kouzelník Waldini ve školní družině

Rychle na oběd a honem do družiny druhého oddělení. Již zde na nás čeká kouzelník roku „mistr Waldini“, profesionální kouzelník a iluzionista sedmé generace. Po krátkém úvodním slově se ujímá slova samotný Waldini. Dověděli jsme se, že pochází z Břeclavi a prý být dobrým kouzelníkem není o tom, se naučit dobře kouzla, ale jde o jeho schopnost nás o kouzlu přesvědčit.

Zúčastnil se mnoha mezinárodních soutěží v moderní magii doma i v zahraničí, kde se mu dostalo četných ocenění a uznání. A nyní již může začít téměř hodinový program. „Kouzla nejsou žádné čáry“, ale jen šikovné ruce kouzelníka. Představil nám show plnou překvapujících kouzel a iluzí. Manipulace s kartami, znovuobjevení ztracených věcí, ztrátu kuličky v pytli, přeměnu papírové holubice na živou, proměnu modrého zajíčka Honzíka a žlutého zajíčka Pepíčka na jinou barvu. Mohli jsme vidět i zmizení prstýnku a zpětné jeho navrácení majiteli.

Kouzelník Waldini si ke svým trikům přizval i pomocníky z řad obecenstva. Někteří z nás se stali na chvíli pomocníky kouzelníka, což vedlo k mnoha legračním situacím. Na závěr si mohly děti zakoupit balonek, který byl vytvarován jako meč, pes nebo žirafa. Z vystoupení jsme odcházeli nadšení a příjemně pobavení. Jednalo se opravdu o skvělou podívanou. V samém závěru, když jsme se již loučili, našel se mezi námi jeden, který zná též jedno kouzlo. Byl jím Tobík Gruber, který své kouzlo vyzkoušel na kouzelníku Waldinim. Bylo to skvělé kouzlo s kartami, které se mu povedlo. Možná, že i mezi námi se rodí další super kouzelník Tobiáš Gruber. Poslední tečkou za dnešním odpolednem byla krásná podívaná na dvouletou holubičku, jak jsme si všichni mysleli, ale z holubičky byla šlechtěná krásná hrdlička, která svými křidélky pohybovala v rytmu pouštěné hudby. Vystoupení se nám moc líbilo a my se již těšíme na další představení se skvělým kouzelníkem Waldinim.

Autor:
Vydáno: