Ježíškova cesta i v družině na Závodí

To, že Ježíšek bydlí na Božím Daru, že tu vyřizuje svou poštu, snad u nás již všichni vědí. Setkat se s Ježíškem zde můžeme po celý rok. Když se vydáme na známou Ježíškovu cestu v Božím Daru. Zdejší Ježíškova cesta je plná zábavy a úkolů pro malé i větší děti. Někteří z nás ji již se svými rodiči navštívila.

Ježíškova cesta i v družině na Závodí

Ovšem i ve školní družině jedenkrát do roka v době Adventu se můžeme s dětmi vydat po odděleních na Ježíškovu cestu v Berouně. Vznikla před mnoha lety a stala se i tradicí naší školní družině. Pro družinovou Ježíškovu cestu se stala právě Ježíškova cesta na Božím Daru.

Právě dnes 1. 12. tradiční Ježíškova cesta v družině proběhla. Předcházelo jí však psaní Ježíškovi v každém oddělení. Většinou naše cesta probíhá venku, ale dnes vzhledem k nepříznivému počasí proběhla ve školní hale. Nic se ovšem nezměnilo na tom, že jsme si ji opravdu užili. Na 13 panelech jsme se seznámili s pomocníky Ježíška, kteří dohlíželi na to, abychom splnili všechny úkoly, které nám příslušely. Soutěžili jsme ve trojicích, které byli smíšené, kde byly starší i mladší děti. Téměř po hodině jsme všichni měli úkoly splněné, a proto mohlo dojít k vyhodnocení. Všichni se maximálně snažili, ale ne vždy se podařilo najít tu správnou odpověď. Po společném vyhodnocení proběhlo vyhlášení vítězů. A jak to dopadlo?

1.     Místo – Dubnová Dorotka, Stejskalová Beátka, Ilková Josefína – 54 b
2.     Místo – Vokůrka Jakub, Le Van, Eninger Mikoláš – 47 b
3.     Místo – Csiriková Viktorka, Burešová Anička, Zhytnyk Milana – 46 b
4.     Místo – Tůma David, Tercjaková Adéla, Nelup Adelína – 45 b

Malá odměna vítězům a ostatním všem velké poděkování za jejich snahu.

Autor:
Vydáno: