Jarní prázdniny začaly

První pololetí školního roku 2021 – 2022 máme za sebou a nyní po měsíci druhého pololetí nám začali „jarní prázdniny“. Načerpat síly a se zdarem dokončit další školní rok.

Jarní prázdniny začaly

Již tradičně děti odjíždí s PS Beroun – Závodí na zimní tábor. Letos pro jeden z táborů nastala změna. Tábor se nemohl uskutečnit, a tak vedoucí pro děti připravily trochu jiný program, též s pobytem na horách. Vždyť se každý těší na to, jak se vyřádí na lyžích či snowboardu. Ano, je to tak. Proto účastníci zimního tábora vyjedou o jarních prázdninách třikrát na sjezdovku na Monínci.

Počasí nám přeje, sluníčko nám začíná hřát a trocha sněhu nám zde ještě zůstala. Odjíždíme časně ráno a vracíme se zpět domů kolek 17,30 hodin. A tak jarní prázdniny můžeme říci, že jsou opravdu „jarní“, i když ranní teploty se pohybují pod nulou. Rozdělili jsme se na skupiny a pod dohledem lyžařských a snowboardových instruktorů si zimních radovánek opravdu užíváme. Jediné, co nás velice těší je to, že ti, co začínají, a ještě na lyžích či snowboardu nestáli, již udělali takový pokrok, že sjedou sjezdovku. I oni mají ze svých výkonů velkou radost. A co bude dál? Po skončení prázdnin se vracíme zpět do školy, abychom zdárně ukončili školní rok.

Autor:
Vydáno: