Hurááá! Prázdniny jsou tady!

Scházíme se na Závodí před školou, nakládáme osobní věci a odjíždíme na naše oblíbené místo do Nebřezin u Plas, na řeku Střelu, kam již dříve jezdívali i naší rodiče.

Hurááá! Prázdniny jsou tady!

Po příjezdu na místo se ubytováváme a již se těšíme na to, co nás čeká a co nemine. Hned odpoledne program začíná. Nejprve rozdělení do týmů, které určí skládání hlavolamu. A jaké máme týmy? Halea (modří), Green Peace (zelení), Golders (žlutí), The – Red (červení). Soutěž hlavolamu nám určil pořadí týmů – 1. zelení, 2. červení, 3. modří, 4. žlutí. Celotáborová hra nese název – Survive Nebřeziny. A co již máme za sebou? Postavili jsme chýše, vyrobili totemy (kuly) na masky (ducha našeho kmene), získali první Čudlíky (místní měnu).

Během tábora bude probíhat i individuální soutěž jednotlivců – Táborník 2023. Budeme sbírat různé body za aktivitu i individuální soutěže. Vždy rozhodne tým, kdo si body za den zaslouží. Na závěr po sečtení bodů za všechny aktivity bude vyhlášen nejlepší z nás. Ten pak obdrží odměnu od společnosti Husky, která je pro tyto účely věnovala. Nejlepší z nás získá spacák Husky. Během celého tábora proběhne mnoho soutěží a zajímavých akcí, na která se již těšíme. Zatím největší zážitek do dneška byla stavba chýše, ve které jsme strávili již první noc. Noc v lese patří k těm nejlepším akcím, na které se nedá zapomenout. Někdo zde spal třeba poprvé. Zvládli jsme všichni. Hurá!

Tak takto se rozjíždí letní tábor v Nebřezinech, který pořádá Pionýrská skupina Beroun – Závodí pod vedením Kateřiny Paličkové.

Autor:
Vydáno: