Foukací fixy

Zamračená odpoledne, sychravý vítr a nepříjemná zima. Hodin, které mohou děti strávit venku, s podzimem ubylo. Jak je zabavit doma a užít si volný čas společně s nimi?

Foukací fixy

Ty menší, ale i jejich starší sourozence určitě potěší speciální foukací fixy, s nimiž si mohou spolu s rodiči nebo i sami vytvořit obrázek na tričko, nebo vyrobit hravý obrázkový ubrus. A co teprve, když se pustí do speciálních látkových záložek do knížek! Rázem budou mít originální dárek pro kamarády nebo prarodiče k Vánocům!

Foukací fixy na textil od Centropenu obsahují zdravotně nezávadný inkoust. Foukáním do fixy se barva rozpráší na textil. Oblečení nebo další takto dekorovaný textil lze prát až do teploty 60 °C. Deset barev v balení dává prostor pro fantazii, každé dílo tak může být přesně podle vkusu malého výtvarníka. Balení obsahuje 8 šablon s hravými obrázky, které mohou děti jednoduše využít.

Foukací fixy Centropen v balení o 10 kusech lze zakoupit za cenu cca 100 Kč. K dostání jsou v papírnictvích a obchodních řetězcích.

Autor:
Vydáno: