Fotosoutěž o volné vstupenky do táborské zoologické zahrady vrcholí

Strávit celý příští rok mezi zvířaty mohou až tři vítězové fotografické soutěže, kterou vyhlásila táborská zoologická zahrada. Stačí poslat jednu až pět fotografií pořízených v ZOO Tábor a doufat, že právě ta vaše se bude fanouškům zoo nejvíce líbit. Volné vstupenky a knihy čekají až na deset soutěžících. Termín pro poslání soutěžních snímků je dokonce letošního roku.

Fotosoutěž o volné vstupenky do táborské zoologické zahrady vrcholí

Fotografie všech účastníků zveřejníme na našem facebookovém profilu, kde o vítězích hlasováním rozhodnou naši fanoušci. Ceny pro vítěze jsou velmi lákavé. První tři místa obdrží celoroční vstupenku pro dospělého a některou z našich knih podle vlastního výběru. Jednodenní vstupenky a knihy čekají také na dalších sedm soutěžících,“ říká mluvčí ZOO Tábor Filip Sušanka a dodává, že zájemci o účast v soutěži mají stále čas na zaslání fotografií. Termín pro zapojení do soutěže trvá až do konce letošního roku.

Bližší podmínky účasti v soutěži naleznou zájemci na webových stránkách táborské zoologické zahrady https://www.zootabor.eu/?post_type=dd_events&p=31531.

Zdroj: ZOO Tábor
Autor:
Vydáno: