Divadelní představení ve školní družině

S těmito opravdovými umělci jsme se setkali již v minulém školním roce při Bublinkové show.

Divadelní představení ve školní družině

Je pondělí po skončení vyučování a děti školní družiny se již nemohou dočkat. Vždyť dnes mezi sebou opět přivítají paní Ingrid a pana Roberta. Představení Navaro, bude probíhat ve stejném duchu jako to minulé. Půjde o legrační kouzlení, do kterého pan Robert vtáhl i děti. Dokonce dnes budou padat i hlavy, ale nebojte se, ne ty naše. Paní Ingrid si pro nás místo balancování skleniček připravila akrobatický tanec s obručí. Bublinkové vystoupení pak nahradila žonglérská exhibice. Po krátkém uvítání se již dostáváme do této kouzelnické společnosti. Panu Robertovi pomáhají i naše děti a nám to rozum nebere. Jak je to jen možné.

Při prvním představení panu Robertovi pomáhala Bětka Langmajerová a předvedli nám, jak schovat dvacetikorunu do zavírátka od fixu. Při druhém čarování asistoval Adam Nevelöš. Spolu s Robertem čarovali s kapesníčkem tak dlouho, až z kapesníčku vyčarovali malé kalhotky na panenku. Zajímavý byl i přípitek coca colou z malé skleničky, kde pomáhali Dominik Chomický a Maruška Hirnerová. Po přípitku, kdy sklenička Dominika a Marušky zůstala prázdná, pak pan Robert čepoval do jiné sklenky coca colu z oka, úst, ucha, nosu. Čarování bylo pak nahrazeno akrobatickým tancem s obručemi paní Ingrid. Krásná podívaná na ladný pohyb obručí a těla paní Ingrid. A že to šlo i našim dětem, o tom se přesvědčil Jakub Lukšan a Matyáš Stolejda, kdy zvítězil Maty. Ve druhém kole si to pak vyzkoušela Anička Fučíková a Natálka Radilová. A kdo zvítězil? Anička Fučíková, která se utkala s Matym o vítěze. Maty byl lepší a tak to vyhrál. Jako odměnu obdržel balonkovou sbíječku od pana Roberta.

Po tomto vystoupení následovalo spoutání paní Ingrid lanem. Pomocníkem Roberta byl Toník Scafary, který si jako doopravdový umělec oblékl i černé sako. Po spoutání Ingrid se schoval Toník do látkového vaku s Ingrid, vystrčil hlavu a po krátké době, když vylezl z vaku, neměl sako. Měla ho paní Ingrid na sobě, ale přes něj měla i provazy. To bylo zajímavé. Potom následovalo číslo setnutí hlavy řetězem. Při tomto vystoupení asistoval Toník Scafary a Martin Raffay. Hlavu jsme stínali panu Robertovi. Ovšem tak dokonale, že se nic nestalo. A pomalu a jistě se odpolední vystoupení chýlilo ke konci. Zde jsme viděli žonglování míčky. I žonglování jsme si vyzkoušeli. Nastoupila Markéta Forejtová a předvedla, jak i ona to umí. Ovšem panu Robertovi se nevyrovnala. Ten dokázal žonglovat i s malými míčky na stolní tenis.

Odpoledne uteklo velice rychle, my jsme měli velký umělecký zážitek. Nakonec jsme se rozloučili s Ingrid a Robertem, za celou družinu jim popřáli krásné Vánoce a předali malý dáreček. Tak zase někdy na shledanou ve školní družině.

Autor:
Vydáno: