Den rodin v Karlových Varech

V životě lidské společnosti je tento den v celku důležitým mezníkem. V Karlových Varech se jeho oslavy uskutečnily dalo by se říci předčasně, již v sobotu 12. května 2018, aby se jich mohl zúčastnit co největší počet návštěvníků.

Den rodin v Karlových Varech

Již od 10,00 hodin ráno, se na Volnočasový areál na Rolavě začaly pomalu trousit rodinné skupinky, které byly velice zvědavé na připravený program a soutěže, hlavně pro ty nejmenší. Akce byla zaměřena na propagaci poskytovatelů sociálních služeb a podporu náhradní rodinné péče je která byla pořádána pod záštitou náměstka primátora města Karlovy Vary, Michala Riška a v  průběhu oslav Dne rodin vystoupil i náměstek primátora města Jiří Klsák.

Bohatý program byl rozdělen do jedenácti zábavných částí, včetně té pro „malé robinsony“, na malém ostrůvku uprostřed vodní hladiny koupaliště, kde vystoupil Dětský pěvecký KORÁLEK 1 MŠ Karlovy Vary, divadelní vystoupení „O Zlatovlásce“,divadla Z bedny…. Byla zde opravdu celá řada překvapení, která předvedli účinkující, ale i různá zvířátka, která byla vystavována u jednotlivých „stánků“, zúčastněných vystavujících organizací.

Když pak se přiblížila pátá hodina odpolední, kdy dle programu měla akce končit, nikomu se nechtělo odcházet domů, tak příjemně se zde všichni cítili a již dneska se těší na obdobné akce, naplánované na letošní i příští rok.

Autor:
Vydáno: