Celoroční činnost ve školní družině se zúročuje

Děti za své výsledky v učení na závěr dostávají vysvědčení a těší se na vytoužené dva měsíce prázdnin. Ovšem i ve školní družině se vyhodnocuje, vychovatelky vyhlašují výsledky bodování, ale nedávají se za tuto práci známky. Práce celé školní družiny, ale i jednotlivých oddělení se objevuje v účasti na jednotlivých soutěží, kdy přicházejí výsledky nejen kolektivům, ale i samotným vítězům – jednotlivcům.

Celoroční činnost ve školní družině se zúročuje

Toto období právě začíná na naší školní družině. První počátky byly již v květnu a nyní pokračují dál. V úterý 13. června byla za svoji výtvarnou práci vyhodnocena na 1. místě Terezka Hojačová, z 1. oddělení. Naše oddělení školní družiny se zapojily do výtvarné soutěže, kterou vyhlásila Betlémská Ruda na téma Nejkrásnější příroda. Do soutěže bylo přijato 325 obrázků v 8 věkových kategorií. Obrázky jsou od dětí mateřských škol, základních škol a školních družin. Soutěže se zúčastnily i děti naší školy, které svá díla malovaly v hodině výtvarné výchovy. O vyhodnocení soutěže nás však informovala Terezka dnes ve školní družině. Vyhodnocení proběhlo v Betlémské Rudě, Terezka se zúčastnila i malé dílničky, kde si vyrobila něco na památku. Pak v 16 hodin proběhlo slavnostní vyhodnocení. Terezka nám dnes i ukázala, co všechno obdržela. Terezko, moc děkujeme a jsme všichni na tvůj úspěch pyšní. Terezka dnes z rukou paní ředitelky Mgr. Hany Kozohorské obdržela i „Pochvalu ředitelky školy“ za vzornou reprezentaci školy na veřejnosti.

Tímto započalo hodnocení práce a její zúročení dětem ve školní družině. Doufáme, že to nebude první ani poslední a že úspěchů přijde i více.

Autor:
Vydáno: