BOOMco: Akční zbraň proti nudě

Akční i sportovní novinka mezi hračkami si okamžitě získá všechny kluky, kteří se nebojí otestovat své střelecké schopnosti a vystřihnout si s blastery BOOMco a s šipkami Smart Stick přesnou střelbu do terče. Tahle adrenalinová zábava je nejlepší zbraň proti nudě.

BOOMco: Akční zbraň proti nudě

Užít si hru s BOOMco mohou jak doma, tak i v přírodě, protože speciální terče BOOMco se dají připevnit prakticky všude. S BOOMco se klukům otevře nový svět plný napětí a překvapení.

BOOMco šipky
Cíl mohou malí střelci zasáhnout speciálními BOOMco šipkami. Ty představují základ munice této nové hračky. Dobíjecí soupravy obsahují 16 střel v 7 zářivých barvách a vzorech, takže si každý jistě vybere svou oblíbenou. Střely BOOMco jsou vyrobené z odolného měkkého a ohebného plastu, takže je téměř nemožné je zlomit. Navíc díky patentované technologii Smart Stick přilnou ke každému terči a tak všichni vědí, komu patří který zásah. A maminky se nemusí bát, BOOMco šipky jsou totiž zcela bezpečné, protože nemají ostré hroty, a nehrozí tak žádné zranění.

Blastery BOOMco
V nabídce je hned několik druhů blasterů, takže si každý může vybrat ten, který se mu nejvíc líbí. Přestřelky s blasterem Stealth Ambush budou patřit mezi legendární, tahle zbraň totiž dokáže soupeře pořádně překvapit. Blaster má dvě hlavně, z nichž je jedna skrytá, a to ti zaručí, že budeš o střelu vpřed před ostatními a můžeš tak využít momentu překvapení. Balení obsahuje 17 šipek. Zásobník na ně najdeš rovnou na bocích blasteru, a tak jsi vždy perfektně připraven na přímý střet s protivníkem. Šipky mají dolet šipek úctyhodných 21 metrů! Jako ochrana před deštěm soupeřových střel ti poslouží obranný terč. Hra bude ještě zábavnější se super doplňky, jakými jsou například stylové brýle.

Každý blaster je možné si ještě více ozvláštnit – originální vzhled mohou kluci získat díky samolepkám Printable Target Sticker.

Více na: www.boom-co.cz

Autor:
Vydáno: