Barbie Rock‘n Royals

Během posledních prázdninových dní můžete se svou princeznou zavítat do kin, do kterých v srpnu vstoupil hudební film Rock’n Royals. V tom se hlavní hrdinka křehká Barbie princezna Courtney ocitne nedopatřením na táboře pro rockery, kde nahradí drsnou zpěvačku Eriku, která naopak skončí na kempu pro princezny.

Barbie Rock‘n Royals

Jak vše dopadne, můžete vidět právě teď v kinech po celé České republice. Soundtrack z tohoto hudebního filmu je k dipozici na iTunes, Apple music, Google music, Spotify a Deezer. Zároveň jsou k dostání i obě hlavní hvězdy filmu jako krásné panenky.

Obě panenky proměníte jako mávnutím kouzelného proutku! Stačí pohnout mikrofonem nebo kytarou a klasické šaty se přemění na koncertní outfit! Princezna i rocková hvězda umí navíc zpívat česky úryvky ze svých písní, a když se spustí zároveň, zpívají společně mash-up. Courtney, krásná zpívající princezna, má na sobě růžové šaty s živůtkem a páskem a její sukně se točí dokola. Stačí jí přiložit mikrofon k ústům a z princezny se stane zpěvačka.

 Erika, princezna kytaristka, má modré šaty, rebelská sluchátka a kytaru. Erice stačí posunout ruku ke kytaře, její sukně se roztočí a z princezny se stane zpěvačka.

 Panenky jsou k dostání samostatně ve všech dobrých hračkářstvích za doporučenou prodejní cenu 799 Kč a jsou vhodné pro děti od 3 let.

Autor:
Vydáno: