Album pohádek pro děti

Moderátorka Ivana Gottová v těchto dnech dokončuje neobvyklý dárek pro všechny děti - načetla knížku Andělské pohádky…

Album pohádek pro děti

Nabídku Supraphonu namluvit audiopohádky jsem přijala s radostí. Byla to pro mne velká výzva a nová příležitost. Vlastně se tím splnilo přání našich holčiček. Protože poslední tři roky pracuji ve večerních VIP zprávách, už jim nemůžu tolik číst před spaním jako dřív, tak je napadlo, že by bylo hezké, kdyby mohly poslouchat maminčin hlas na cédéčku. Věřím, že Andělské pohádky na dobrou noc malé posluchače před spaním potěší a pohladí“ komentuje vznik alba Ivana Gottová.

Ivana si vybrala Andělské pohádky na dobrou noc od tří autorů: Karen Wallace, Lou Kuenzler a Katy Morgan. Jsou to něžné, láskyplné příběhy, které odrážejí ty největší dětské problémy, s nimiž se během dospívání děti potýkají.

Jak už název knižní předlohy říká (Andělské pohádky na dobrou noc, příběhy lásky a pomoci, které přinášejí potěšení, zklidnění a pochopení), jde o uklidňující až meditativní pohádky, které děti příjemně naladí k spánku…

V pohádkách jsou princové, princezny, ale i normální děti, zažívající podivuhodné příběhy, jež může přesto prožít každý z malých posluchačů. Těm všem pomohou andělé, řešící s hrdiny spletité a nebezpečné situace v jejich životech.

Z původních 20 jsme si vybrali 7 pohádek a ty doplníme povídáním s Charlottkou a Nelly. Nebudou zde chybět ani písničky s texty Ondřeje Suchého a hudbou Vratislava Šrámka“ říká Ivana.

CD Andělské pohádky na dobrou noc vyjdou 8. listopadu.

Zdroj: Supraphon
Autor:
Vydáno: