A je tu konec

Nedávno jsme dorazili na tábor do Nebřezin u Plas, na řece Střele a dnes máme poslední program. Při vzpomínce na to, co všechno jsme zažili, viděli a dělali, se nám vybavuje další otázka. Máme za sebou jednu čtvrtinu prázdnin. To to ale letí.

A je tu konec

Dnes ještě jedna velká akce pro jednotlivé družiny. Boj o poklad. Co nás čeká a co nás asi nemine? Zašifrované zprávy, jejich splnění a pokračování v cestě za pokladem. Ještě, že není vedro. Počasí nám i v tomto směru přeje. Včera večer nástup s vyhodnocením celotáborové hry JUMANJI. Kdo vyhrál? Jistě, že někdo musí být první, někdo je poslední. Ale o tom to vůbec není. Vždyť jsme přeci vyhráli všichni. Podmínky hry jsme splnili, někdo lépe, někdo hůře. Ale byla to opravdu zábava. Obzvlášť některé části hry. Určitě nezapomeneme na naše vaření s účastníky soutěže Masterchef 2019 Ester a Báru.

A kdo tedy nakonec zvítězil? První byli žlutí (1. oddíl), druzí byli modří (4. oddíl), třetí byli červení (2. oddíl) a na čtvrtém místě zelení (3. oddíl). A kdo našel dnes poklad a dělí se jako správný táborník se všemi? Byla to skupina žlutá (1. oddíl).

A co nás čeká v posledních hodinách pobytu na táboře? Balení, úklid a večerní program. A zítra. Zítra nám již u školy zbydou oči pro pláč, loučení se svými kamarády, vedoucími a instruktory. Ale co nám nikdo nevezme, budou jistě krásné vzpomínky na letošní tábor v Nebřezinech. Tak zase za rok!

Autor:
Vydáno: