Mezinárodní soutěž Talent Awards zná své vítěze

Během poslední dubnové soboty se do KD Mlejn v pražských Stodůlkách sjeli ti nejlepší z tanečníků a hudebníků, kteří prošli předchozími koly mezinárodní soutěže Talent Awards 2015. Na závěrečný galavečer se připravovali mnoho měsíců a nabídli divákům vydařené taneční představení, složené nejen z břišních, ale také moderních tanců.

Mezinárodní soutěž Talent Awards zná své vítěze

Do letošního ročníku se přihlásili soutěžící z celé Evropy, vítězné fanfáry čekaly na účastníky z tuzemska, Slovenska, Německa, Rakouska, Ruska, Litvy, Slovinska, Španělska, Itálie a Velké Británie. Do soutěže se v obou kategoriích (amatéři a profesionálové) přihlásily skoro dva tisíce soutěžících.

Že si výherci prvenství skutečně zasloužili, dokázali na zmíněném galavečeru před zraky hostů a mediálních partnerů soutěže. Večer se nesl v přátelském duchu a alespoň na chvíli dal divákům možnost okusit kouzlo exotické domoviny břišních tanců.

Výherci kromě cen získali cenné zkušenosti, k nimž organizátoři soutěže přidali propagaci právě objevených talentů do budoucnosti. Svět se tak seznámí s novými tvářemi mezinárodního kulturního dění.

Chtěli byste své dovednosti poměřit v dalším soutěžním ročníku? Máte možnost, pořadatelé na stránkách soutěže už zveřejnili přihlášky do 9. ročníku.

Autor:
Vydáno: